600.000 euro geboden voor thuishulpen Pantein-Vivent

ZuidZorg bood 600.000 euro voor de failliete boedel van Pantein-Vivent. Dat blijkt uit de grote analyse van de omgevallen thuiszorgorganisatie in het Zorgvisie-magazine van maart. ‘Het technisch failliet was al dik een jaar zichtbaar voor het daadwerkelijke bankroet’, zegt accountant Mike Tagage (BDO) in het artikel.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
600.000 euro geboden voor thuishulpen Pantein-Vivent

Afgelopen vrijdag hielden voormalig thuishulpen van Pantein-Vivent een kamer in het gemeentehuis van Oss bezet. De actievoerders eisen banen met goede arbeidsvoorwaarden bij lokale zorgaanbieders. Dit was hen beloofd door gemeenten na het failliet van Pantein-Vivent eind vorig jaar. Volgens vakbond Abvakabo FNV zitten er echter nog veel mensen thuis en zijn de arbeidsvoorwaarden die lokale zorgverleners bieden ondermaats.

Stille bewindsvoering

In eerste instantie zou 80 procent van de medewerkers overgenomen worden door ZuidZorg. Hiervoor is naar nu blijkt 600.000 euro geboden. Met deze deal gingen de gemeenten in het leveringsgebied van Pantein-Vivent echter niet akkoord. Omdat de overname in

0
39

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.