Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Waterlandziekenhuis in tv-serie

Televisiezender RTL 8 zendt vanaf 11 november de nieuwe programmaserie ‘Het Stadsziekenhuis’ uit. Alle aspecten van het Waterlandziekenhuis in Purmerend worden in deze serie aan het publiek geopenbaard.

‘Het Stadsziekenhuis’ is een productie van René Stokvis Producties (RSP). Al jarenlang maakt dit bedrijf medische programma’s zoals ‘Ingang Oost’, ‘Afslag UMCU’ en ‘Chirurgenwerk’. De camera gaat mee in onder meer de operatiekamers, de spoedpost, de gipskamer en het Geboortehotel.

Optimale klantgerichtheid

“We werken als ziekenhuis in een snel veranderende omgeving. Door stijgende kosten, de nieuwe zorgconsument en andere financieringsmodellen hebben we onze organisatie steeds bedrijfsmatiger moeten inrichten”, zegt Rik Riemens, directeur Commercie en Financiën, over ‘Het Stadsziekenhuis’. “Hierbij heeft optimale klantgerichtheid de grootste prioriteit. Graag laten we in de tv-serie ‘Het Stadsziekenhuis’ zien hoe dit in de dagelijkse praktijk tot uiting komt.”

Passie

In de serie zal zichtbaar worden hoe het verbetertraject ‘Passie voor Zorg’ in het Waterlandziekenhuis haar vruchten heeft afgeworpen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Links

Het Waterlandziekenhuis
René Stokvis Producties
Best practice: passie voor zorg in Waterlandziekenhuis
Waterland investeert

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.