Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Arnout Wijs voorzitter raad van toezicht IJsselmeerziekenhuizen

De IJsselmeerziekenhuizen heeft een nieuwe raad van toezicht. Econoom Arnout Wijs is benoemd tot voorzitter van de vijkoppige raad die verder bestaat uit Clemens Overmars, Paul Baks, Rolf de Folter en Ad Huismans.
Arnout Wijs voorzitter raad van toezicht IJsselmeerziekenhuizen

De nieuw aangestelde raad van toezicht beslist meteen mee over het lot van de IJsselmeerziekenhuizen. Van de potentiele kopers zijn het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk en de MC Groep van Loek Winter nog overgebleven.

Wijs heeft een jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Hij was ondermeer werkzaam bij het Provinciale Ziekenhuis Santpoort, lid raad van bestuur bij Mentrum in Amsterdam en actief voor de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF). (Zorgvisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

Uitstel voor overname IJsselmeerziekenhuizen
Aspirant-kopers IJsselmeerziekenhuizen bekend
IJsselmeerziekenhuizen kan doorstarten

Bekijk wie is wie in de zorg >>

Administrator

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    William D.(Bill)-Hermsen.Dordrecht.

    Belangrijk is de Kwaliteit van de Raad van Toezicht Leden. Eerst de resultaten laten zien in hun CV.De Marktwerking eist een andere manier van Denken/Visie in de Zorg.

Of registreer u om te kunnen reageren.