Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

MCRZ mag zich niet 'Ziekenhuis Rotterdam' noemen

Het Medisch Centrum Rotterdam-Rijnmond (MCRZ) mag de naam Ziekenhuis Rotterdam niet gebruiken. Dat bepaalde de voorzieningenrechter dinsdag in Rotterdam.
MCRZ mag zich niet 'Ziekenhuis Rotterdam' noemen

De Rotterdamse ziekenhuizen Erasmus MC, Oogziekenhuis Rotterdam en Havenziekenhuis hadden een kort geding aangespannen tegen het MCRZ. De drie vinden dat de naam Ziekenhuis Rotterdam onterecht de indruk wekt dat er maar een ziekenhuis in de Maasstad is.

Het Medisch Centrum Rotterdam-Rijnmond zegt teleurgesteld te zijn in het uiteindelijke resultaat. In de komende periode overdenkt het ziekenhuis alle mogelijke stappen, inclusief eventueel hoger beroep. (Zorgvisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

Kort geding tegen 'Ziekenhuis Rotterdam'

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.