Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Kraamzorgveiling mogelijk ten einde

Zorgverzekeraar Achmea kijkt kritisch naar de kraamzorgveiling via internet. Met de komst van het nieuwe contracteerbeleid voor 2009, zou de kraamzorgveiling mogelijk gestopt kunnen worden.

Het bedrijf Zorg Veiling onderhoudt de webportal waarmee kraamzorguren worden geveild aan kraamverzorgers. Woordvoerder John Paap van Zorg Veiling zegt dat zorgverzekeraar Achmea momenteel onderzoekt of er ander inkoopbeleid gevoerd moet worden en of de kraamzorgveiling in dat nieuwe beleid thuishoort. Woordvoerster Stephanie Juranek van Achmea bevestigt dat er momenteel inderdaad kritisch gekeken naar de veiling maar ‘er is nog geen definitieve beslissing gevallen’. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees ook:

NZa roemt veiling kraamzorg
Kraamzorg via internetveiling
Kraamzorgveiling is blijvertje

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.