Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Zorgverzekeraar VGZ over het IZA: ‘Een beetje pijn lijden hoort erbij’

VGZ heeft in korte tijd veel veranderplannen in het kader van het Integraal Zorgakkoord (IZA) door de snelle toets geloodst. Veel daarvan waren al gaande door de veranderstrategie Zinnige zorg waarmee VGZ in 2015 is gestart, maar het komt ook door de inzet van menskracht. “Wij kijken niet vanaf de zijlijn toe.”    
© mathisworks / Getty Images / iStock
Premium

VGZ is ook een van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Dus de Santeon-ziekenhuizen hebben hun ziel en zaligheid verkocht voor het – uiteindelijk – krijgen van 70 miljoen euro. Vroeg me al af voor hoeveel geld ze het ziekenhuisvoedsel nog slechter gemaakt hadden, het werkplezier van verpleegkundigen nog verder verziekden en de zorg nog verder verschraalden. Dat is nu duidelijk.

  2. Lees alle reacties
  3. Het VGZ laat pgb fraudeursvtoe om vervalste persoonsgegevens te laten registreren. Waar bij de handen boven het hoofdworden gehouden van de pgb fraudeurs door VGZ waar dan de verzekerde worden gedagvaard door vgz Arnhem. Dus wat VGZ hier vermeld klopt ook al niet.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.