Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Medisch Spectrum biedt bezoekers parkeerservice

Bezoekers van het Medisch Spectrum Twente in Enschede hoeven binnenkort hun auto's niet meer zelf te parkeren. Het ziekenhuis voert vanaf mei het zogenoemde valet parking in. Dat meldt De Twentsche Courant Tubantia.

Parkeermedewerkers zullen de auto's van ziekenhuisbezoekers wegzetten en weer ophalen. Het project is bedoeld als service aan de bezoekers van Medisch Spectrum Twente en tevens als werkervaringsproject voor werklozen. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Aangifte tegen neuroloog en Medisch Spectrum Twente
Lex Hilbers nieuw bestuurslid Medisch Spectrum Twente
Totaal rookverbod personeel Medisch Spectrum Twente

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.