Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vierstra wordt commissaris bij De Friesland

Doede Vierstra en Joke van Lonkhuijzen-Hoekstra zijn benoemd als nieuwe leden van de raad van commissarissen van De Friesland Zorgverzekeraar. Vierstra is financieel directeur van energiebedrijf Nuon. Van Lonkhuijzen is bestuursvoorzitter van GGZ inGeest.

Vierstra werkte ondermeer voor Unilever in Thailand, Denemarken en Engeland. Vanaf 2000 zat hij in de raad van bestuur van Koninklijke Friesland Foods en Koninklijke Wessanen. Van Lonkhuijzen begon als verpleegkundige en vervult vanaf 1993 meerdere management- en directiefuncties. Zij was hoofd klinische zorg van het Antonius Ziekenhuis in Sneek en directeur bij de Integra Zorggroep in Alkmaar. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Geelhoed wordt directeur bij Zorgcoöperatie
Saxenburgh Groep benoemt Terwijn als bestuurder
Goossens wordt lector geestelijke zorg

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.