Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Kaljouw: ‘Verdienmodel ggz-aanbieders blokkeert aanpak wachtlijsten’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Vertrekkend NZa-voorzitter Marian Kaljouw is niet te spreken over ggz-aanbieders die met een rechtszaak proberen de data-uitvraag in de ggz tegen te houden. Dat blokkeert de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in een voortvarende aanpak van de lange wachtlijsten in de ggz. Dat zegt Kaljouw in een afscheidsinterview met Zorgvisie.
Marian Kaljouw NZa
Foto: Paul Tolenaar
Premium

In het interview, dat op

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Het is maar goed dat mevrouw Kaljouw opstapt. Wat ze over de wachtlijsten in de GGZ zegt is grote onzin. Kennelijk heeft ze mijn artikelen niet gelezen.

   “Verbied wachlijsten in de GGZ” op Zorgvisie 1-8-2022. https://www.zorgvisie.nl/blog/verbied-wachtlijsten-in-de-ggz/

   “Verbod op wachtlijsten in de GGZ” op Zorgvisie 9-8-2022. https://www.zorgvisie.nl/blog/verbod-op-wachtlijsten-in-de-ggz-juridisch-onhaalbaa

   “Geen wachtlijsten meer in de GGZ” Medisch Contact 2022. https://www.medischcontact.nl/opinie/reacties/ingezonden-reactie/geen-wachtlijsten-meer-in-de-ggz.htm

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.