Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Marc Veldhoven nieuwe voorzitter raad van bestuur ZuidZorg

De raad van toezicht van zorgverlener ZuidZorg heeft Marc Veldhoven per 1 april 2011 aangesteld als voorzitter raad van bestuur van ZuidZorg. Hij volgt Cees Verouden op die per dezelfde datum terugtreedt als bestuursvoorzitter.
Marc Veldhoven nieuwe voorzitter raad van bestuur ZuidZorg

Veldhoven is momenteel bestuurder bij ROC de Leijgraaf. Naast het voorzitterschap bij het ROC, bekleedt hij nevenfuncties in maatschappelijke organisaties en regionale en landelijke adviesorganen.

ZuidZorg

In een persverklaring schrijft ZuidZorg: “Hoewel er verschillen zijn tussen de onderwijswereld en de wereld van de zorg, zijn er ook veel overeenkomsten. Klantgericht werken, inspelen op steeds veranderende wet- en regelgeving, toenemende concurrentie, innovatie en ondernemerschap zijn elementen die beide sectoren kenmerken. De heer Veldhoven brengt een schat aan ervaring op deze gebieden met zich mee waar ZuidZorg veel aan zal hebben.”

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 reacties

  • no-profile-image

    Peter de Wit

    En wat gaat die mooie jongen verdienen? Dit soort informatie hoor je nu nooit, minstens even belangrijk voor een goede werkcultuur in zo'n bedrijf. Is het een graaier, dan verpest het gelijk de sfeer.

  • no-profile-image

    door

    zijn er nu helemaal geen vrouwen die aan deze deskundigheideisen voldoen? Ik zie de laatste tijd alleen maar mannen op hoge posities terecht komen, old boy's network??

Of registreer u om te kunnen reageren.