Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe protestactie tegen Leidse zorgveiling

De SP voert actie tegen het systeem waarmee de gemeente Leiden de huishoudelijke hulp contracteert. De politieke partij verzamelt handtekeningen tegen de veiling en organiseert komende zaterdag een manifestatie op het Stadhuisplein in Leiden.
Nieuwe protestactie tegen Leidse zorgveiling

Volgens de SP is het systeem waarmee Leiden huishoudelijke hulp contracteert verkeerd omdat organisaties ermee kunnen bieden op mensen die huishoudelijke zorg nodig hebben. Daarbij kunnen de organisaties niet alleen punten verdienen door kwaliteit te leveren, maar ook door een lage prijs te bieden. De partij vindt het systeem immoreel. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees meer:

SP protesteert tegen zorgveiling in Leiden
Klink verdedigt zorgveiling
Achmea stopt met kraamzorgveiling
Klink: Zorgveiling beperkt keuzevrijheid niet

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.