Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toezicht - Alexander Rinnooy Kan

Voorzitter van de raad van toezicht van het Academisch Medisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam.
Toezicht - Alexander Rinnooy Kan

is ruim een jaar voorzitter van de raad van toezicht van het Academisch Medisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam. "Het is een fascinerende ervaring. De complexiteit van zo'n grote organisatie met diverse geldstromen van de verzekeraars, de ministeries van onderwijs en volksgezondheid, plus tweede en derde geldstromen voor onderzoek is enorm. Je moet je goed informeren over alle activiteiten. Het AMC staat in het brandpunt van de maatschappelijke belangstelling én het heeft een regionale functie. Vol bewondering zie ik de enorme inzet en professionaliteit waarmee men hier werkt. Ik reken mij gelukkig dat ik daar een bijdrage aan kan leveren."

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.