Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Leerstation Zorg en PAT Learning Solutions integreren e-learning

PAT Learning Solutions uit Tilburg heeft haar digitale leeromgeving PulseWeb geïntegreerd met de bibliotheek met kennisitems van Stichting Leerstation Zorg uit Veldhoven. De digitale leeromgeving begeleidt het hele leerproces in meer dan 30 ziekenhuizen en andere zorginstellingen in Nederland. Leerstation Zorg construeert, valideert en onderhoudt leermateriaal en stelt dit beschikbaar aan gebruikers in zorg en onderwijs.
Leerstation Zorg en PAT Learning Solutions integreren e-learning

Voor deelnemers aan de lesprogramma’s betekent een koppeling met Leerstation Zorg een verbetering. Cursisten hoeven niet steeds te wisselen tussen de leeromgeving en de vragenbibliotheek. Leerstation Zorg werkt bij de constructie, validatie en het onderhoud van de vragen samen met professionals uit de praktijk. Hierdoor zijn instellingen verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vragen. De toetsvragen vormen nu een integraal onderdeel van de elektronische leeromgeving. Voor de ontwikkelaars van leermodules betekent dit tijdswinst en is dit dus kostenverlagend. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Leerstation Zorg en Permanente-educatie.nl koppelen e-learningportaal
Zorgsector organiseert e-learning roadshow
Meerderheid zorgorganisaties gebruikt e-learning

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Vincent Cornelissen

    Prachtig voorbeeld van het wiel zelf opnieuw uitvinden. Dergelijke "koppelingen" bestaan al zo lang (van andere leveranciers, dat wel).

Of registreer u om te kunnen reageren.