Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gelre ziekenhuizen maakt datacentrum van verzorgingskamers

Technisch dienstverlener HIG is bezig met de bouw van een nieuw datacentrum voor de Apeldoornse vestigigng van Gelre ziekenhuizen. Daarvoor worden enkele voormalige verzorgingskamers omgebouwd.

Het bestaande datacentrum staat in een flat die gesloopt gaat worden. Er komt nu een compleet nieuwe ruimte. “Met name de aan het klimaatsysteem gestelde energieprestatie- en geluideisen, de minimale beschikbare opstellingsruimte en de vereiste korte realisatietijd (18 weken) betekenden een forse uitdaging bij dit project”, stelt HIG. Het datacentrum moet juni 2010 door Gelre ziekenhuizen Apeldoorn in gebruik kunnen worden genomen. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.