Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Patiëntenlogistiek Gelre ziekenhuizen door Ricoh

Ricoh heeft van Gelre ziekenhuizen de opdracht gekregen om mee te werken aan de realisatie van innovatieve patiëntenlogistiek-methodes in het nieuwe Zutphense ziekenhuis.

Gelre ziekenhuizen bouwt een volledig nieuw ziekenhuis ter vervanging van het huidige ziekenhuis in Zutphen. “Na de oplevering van het nieuwe ziekenhuis wordt er een nieuwe invulling gegeven aan het wachtconcept en de patiënten informatievoorzieningen”, stelt Ricoh. “Vandaar dat het ziekenhuis heeft gekozen oor onze patiëntenregistratie- en logistieke oplossingen, die ontwikkeld zijn op de geavanceerde software van Logis.P.” (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.