Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Orange lanceert berichtenservice voor zorg

Telecomgigant Orange heeft voor de zorgsector een berichtenservice ontwikkeld. Met de Health Gateway service kunnen ziekenhuizen, artsen en apotheken elkaar berichten sturen met informatie over afspraken, testresultaten en medicatieherinneringen.
Orange lanceert berichtenservice voor zorg

Met de service kunnen ook alarmberichten worden verstuurd naar een mobiel apparaat. De service is in samenwerking met het Britse bedrijf Plato gemaakt en is ook in delen verkrijgbaar. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Sms vergroot therapietrouw van patiënten
Ziekenhuis Bernhoven volgt patiënten met sms-service
Sms'en bij hartstilstand voor eerste hulp

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.