Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Presentatie eHealth agenda tijdens netwerkbijeenkomst

Tijdens de Healthy Ageing Week organiseert het Zorg Innovatie Forum op maandag 27 september, in samenwerking met het UMCG, HANNN en Agentschap NL, een netwerkbijeenkomst met als thema ‘Hoe kunnen Nederlandse innovaties in de zorg bijdragen aan eHealth’. Tijdens deze bijeenkomst zal de eHealth Agenda Noord-Nederland 2010-2015 worden aangeboden aan Prins Constantijn van Oranje-Nassau.

Daarnaast zal Lambert van Nistelrooij, lid van het Europees Parlement, een exemplaar van de eHealth Agenda in ontvangst nemen. Er bestaat de mogelijkheid te spreken met andere (Noord-) Nederlandse betrokkenen en deelnemers aan KP7. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Vergelijkingssite voor e-health gelanceerd
KNMG en NVEH organiseren e-healthcongres
Masterclasses e-health bij VU in Amsterdam

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.