Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

UMCN ‘community leader’ Social Media Health Network

Het UMC St Radboud in Nijmegen gaat samenwerken met de Amerikaanse Mayo Clinics op het gebied van social media. Mayo Clinics heeft op 28 september bekendgemaakt het Social Media Health Network te starten, waarin het UMC St Radboud participeert. Dat meldt skipr.nl.
UMCN ‘community leader’ Social Media Health Network

Het Social Media Health Network is een internationale groep die gezondheid promoot, de gezondheidszorg verbetert en ziektes tegengaat door het gebruik van social media. Door middel van conferenties, ‘webinars’ en het ontwikkelen van sociale platforms om trainingsmateriaal te delen, willen de leden van elkaar leren en social media-programma’s effectief implementeren.

Community leader

Het UMC St Radboud fungeert als ‘community leader’ voor Europa. Dat betekent dat het ziekenhuis Europa bedient door ondermeer andere EU-leden te rekruteren, evenementen te organiseren en de ‘beweging’ te helpen groeien. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

St Radboud onderzoekt Gezondheid 2.0
Radboud start digitaal platform voor jonge kankerpatiënten
Top-10 zorgwebsites: Eerste plek voor UMC St Radboud

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.