Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

McKesson biedt NTS in samenwerking met SemLab

McKesson Nederland biedt de Nederlandse Triage Standaard (NTS) aan als onderdeel van X/Care SEH. Voor de ondersteuning van de NTS zijn SemLab en McKesson een samenwerkingsverband aangegaan waarbij SemLab MeditraNTS levert en McKesson de integratie voor haar rekening neemt binnen het ZIS/EPD.
McKesson biedt NTS in samenwerking met SemLab

MeditraNTS is een interactief systeem voor medische urgentiebepaling (triage). Specifiek ontwikkeld ter ondersteuning van de triagist in de dokterspost, in de meldkamer van de ambulancedienst of op de spoedeisende hulp. X/Care SEH ondersteunt al het Manchester Triage Systeem (MTS), het ziekenhuis heeft nu ook de keuze om NTS te gebruiken zonder ingrijpende veranderingen in X/Care SEH of het werkproces. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

McKesson gebruikt DigiD als identificatiemiddel
Thebe en McKesson werken samen
McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.