Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

NVZD tekent sponsorcontract met Zorg Initiatief

De NVZD (Vereniging van bestuurders in de gezondheidzorg) heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Zorg Initiatief. De komende drie jaar gaat het Zorg Initiatief een financiële bijdrage leveren aan de vereniging in ruil voor de visie en de kennis van het NVZD-ledennetwerk.
NVZD tekent sponsorcontract met Zorg Initiatief

Zorg Initiatief is een samenwerkingsverband van AFAS, De Heer Software en ORTEC. "Als drie-eenheid is het Zorg Initiatief bezig een opmars te maken in de zorg en daarbij is de visie, kennis en professionaliteit van de NVZD cruciaal", zo schrijft Zorg Initiatief. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Zorg Initiatief presenteert automatiseringsoplossing op Zorg & ICT
NVTZ en NVZD scherpen naleving salariscode aan
Nieuwe leiding voor NVZD

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    Hendrik

    Geen goede zaak. Financiele afhankelijkheid van een commerciele organisatie is uit den boze. Dit is vergelijkbaar met financiele banden tussen dokters en farmaceutische industrien, wat ook uit den boze is.

  • no-profile-image

    Maarten

    Visie, kennis en professionaliteit van de NVZD? Ik lees toegang tot het netwerk van directeuren die vervolgens weer opdrachten geven aan de partijen achter Zorg Initiatief. Die partijen hebben gewoon een winstoogmerk en hebben alleen een betere verkoopstrategie nodig.

Of registreer u om te kunnen reageren.