Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ketelaar en Ter Brake naar Vital Innovators

Pim Ketelaars en Hans ter Brake worden senior Health Innovators bij Vital Innovators / VitaValley. Ketelaars was sinds 2005 directeur van Telecom4care en is bestuurder van de Nederlandse Vereniging voor eHealth (NVEH) en Hans ter Brake werkt bij PinkRoccade Healthcare en is voorzitter van de vereniging van Organisaties voor ICT en Zorg (OIZ).
Ketelaar en Ter Brake naar Vital Innovators

Vital Innovators is een sociale onderneming die werkt aan vernieuwing van de gezondheidszorg. Voor haar opdrachtgevers onderzoekt, ontwikkelt en implementeert Vital Innovators innovaties in de zorg en schaalt deze op. 
Vital Innovators is ontstaan op initiatief van Stichting VitaValley en George Avenue. (ICTzorg)

Lees ook:

Dik Hermans van CVZ naar VitaValley
Ab Klink nieuwe voorzitter raad van toezicht VitaValley
Oprichting Vital Innovators een feit

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.