Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Advocaat in gesprek met Ruwaard over claims

Letselschadeadvocaat Rob Vermeeren gaat waarschijnlijk deze week in gesprek met het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse over eventuele schadeclaims van patiënten en voormalig patiënten van het in opspraak geraakte ziekenhuis. Dat heeft de advocaat maandag laten weten.
Advocaat in gesprek met Ruwaard over claims

Het meldpunt van de Stichting Hartpatiënten Nederland verwijst mensen indien nodig door naar de advocaat. ‘Ik heb nu ongeveer 40 meldingen binnengekregen, eind van de week gaan we alles inventariseren’, zegt Vermeeren. De advocaat heeft iedereen met klachten over het ziekenhuis ook aangeraden om naar de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) te stappen. (ANP)

Lees meer:

Aangifte tegen cardioloog en internist Ruwaard
Minister keurt ingreep IGZ bij Ruwaard goed
Cardiologen Ruwaard van Putten geschorst door IGZ
130 patiënten Ruwaard moeten uitwijken

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.