Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Lahuis: 'Ik stel mezelf drie vragen bij al het beleid dat we maken'

Bertine Lahuis werd gisteren uitgeroepen tot Zorgmanager van het Jaar 2016. Aan de keuze van de winnaar ging een uitgebreid selectieproces vooraf. De filmpjes waarin de drie genomineerden zich presenteren, kun je hier zien.
GenomineerdenZMvhJ400.jpg

Bertine Lahuis mag zich Zorgmanager van het Jaar noemen, maar ook Sandra Spek (Careyn) en Marijke van Putten (GGZ NHN) maakten kans op die titel. De jury was enthousiast over alle kandidaten, maar koos uiteindelijk voor Lahuis omdat zij haar organisatie Karakter heeft gemoderniseerd en de positie in de regio heeft versterkt.
De keuze voor Lahuis kwam tot stand na een uitgebreide selectieprocedure. Daarbij hoorde onder andere een presentatie in de vorm van een korte film over de bestuurder en haar organisatie. De filpmjes kun je hier bekijken. Het juryrapport is onderaan de pagina te vinden.

Bertine Lahuis over Karakter:

Sandra Spek over Careyn:

Marijke van Putten over GGZ NHN:

Of registreer u om te kunnen reageren.