Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VIDEO ‘De titel Zorgmanager van het Jaar heeft ons veel opgeleverd’

Redacteur Zorgvisie
Wie Zorgmanager van het Jaar 2019 wordt, is nog een vraag.  Medio april wordt de winnaar van deze prestigieuze prijs bekendgemaakt.

De afgelopen winnaars

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd. In 2018 is de prijs gegaan naar Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter van Middin uit Rijswijk. Zij ontving de prijs vanwege haar besliste stijl van leidinggeven en voor haar inzet voor landelijke programma’s voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

De afgelopen jaren is de prijs gewonnen door zorgmanagers uit verschillende sectoren. De voorganger van Gertrude van den Brink was Ernst Kuipers, de bestuursvoorzitter van Erasmus MC. Hij werd verkozen tot Zorgmanager van het Jaar 2017. Andere winnaars zijn Bertine Lahuis (2016), destijds bestuursvoorzitter van ggz-instelling Karakter, en Anja Schouten (2015), toenmalig bestuursvoorzitter van Zorgbalans. Bertine Lahuis is momenteel lid van de raad van bestuur van het Radboudumc, Anja Schouten is politiechef Noord-Holland.

Bekendmaking

Op 18 april wordt bekend wie Zorgmanager van het Jaar 2019 zal zijn. De prijsuitreiking vindt plaats bij IBO Qualified Business School in Leusden. Wilt u erbij zijn, schrijf u dan hier in.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.