Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Rob van Dam verlaat HWW Zorg

Rob van Dam vertrekt een jaar na aanstelling bij HWW Zorg. Aan zijn vertrek ligt volgens een woordvoerder van de organisatie geen onenigheid ten grondslag. Er zou geen sprake zijn van een verschil van mening met overige bestuurders of de raad van toezicht. Dat meldt Skipr.
Rob van Dam verlaat HWW Zorg

Van Dam gaat per 1 april naar een grotere organisatie in de regio Amsterdam, legt een woordvoerder uit op de website. Verder kan de woordvoerder nog niets zeggen. “Van Dam is op dit moment met vakantie. Hij treedt volgende week naar buiten met de beweegredenen voor zijn vertrek.” De raad van toezicht buigt zich momenteel over de opvolging van Van Dam. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Verpleeghuis van HWW Zorg onder verscherpt toezicht
Inspectie beveelt HWW Zorg tot verhogen cliëntveiligheid
Drie locaties HWW Zorg presteren onder de maat

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.