Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Anthonie Bauer toezichthouder Abrona

Anthonie Bauer is per 13 november 2012 benoemd tot lid van de raad van toezicht van zorgorganisatie Abrona.
Anthonie Bauer toezichthouder Abrona

Bauer is bestuursadviseur bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Hij heeft volgens Abrona ervaring in het werken in een politieke en moeilijk voorspelbare omgeving en is sterk in het verbinden van strategie aan uitvoering. Zijn ervaringen heeft hij voornamelijk opgedaan bij de KLM (directeur Automatisering KLM Cargo en Vice-President Vliegtuigafhandeling) en bij ProRail (directeur Inframanagement). Recent is hij toegetreden tot Twynstra Gudde.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Abrona)

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.