Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gynaecoloog Atrium MC berispt

Het regionaal tuchtcollege voor de gezondheidszorg in Eindhoven heeft maandag een voormalig gynaecoloog van het Atrium Medisch Centrum in Limburg berispt. Drie klachten van de inspectie over de behandeling van de postnatale depressie van een bevriende assistente en sekstherapie aan haar en haar echtgenoot vindt het tuchtcollege gegrond.
Gynaecoloog Atrium MC berispt

Het tuchtcollege zegt dat de gynaecoloog de rollen als behandelaar, leidinggevende en vriend onvoldoende heeft gescheiden en zo ernstige verwarring bij de patiënte heeft veroorzaakt. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld ANP Toussaint Kluiters)

Lees meer:

IGZ beschuldigt gynaecoloog Atrium
Gynaecoloog berispt om schuld aan dood baby
Tuchtcollege berispt plastisch chirurg Van Onselen

Of registreer u om te kunnen reageren.