Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aad Koster treedt toe tot Alleszelf.nl

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Aad Koster, oud-directeur ActiZ, treedt toe tot het managementteam van Alleszelf.nl. Alleszelf.nl is een platform dat ouderen wil helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen.
Aad Koster450.jpeg

Alleszelf.nl is een startup en sociale onderneming. Naast Aad Koster bestaat het managementteam uit oprichter Hugo van den Beld en mede-initiatiefnemer Robert Arnoldy. Alleszelf wil ouderen, mantelzorgers en hulpverleners helpen om zo veel mogelijk zelf te regelen: van maaltijden tot alarmering, van vakanties tot vervoer en van keukentafelgesprek tot zorgmakelaar.

Alleszelf.nl is platform voor ouderen

Koster: ‘Mijn doel is om ouderenorganisaties, dienstverleners, fondsen en investeerders aan elkaar te verbinden om gezamenlijk van Alleszelf.nl een succes te maken. Het aantal zelfstandig wonende ouderen groeit flink de komende jaren. Maar het is voor iedereen – ouderen, mantelzorgers en hulpverleners – anno 2016 volstrekt onmogelijk om snel en eenvoudig de diensten te kunnen vinden, vergelijken en gebruiken die voor ouderen juist zo nuttig zijn. Zoals Funda.nl voor huizen en Booking.com voor hotels: zo willen wij het brede aanbod van diensten voor ouderen toegankelijker maken. Vanuit mijn kennis van de ouderenzorg zie ik Alleszelf.nl als een sterke oplossing waar ik met veel plezier mijn kennis en netwerk voor inzet’, aldus Koster.

Aad Koster

Koster is oud-directeur van ActiZ (organisatie voor zorgondernemers), huidig voorzitter van Stichting GetOud en de EAHSA (European Association of Homes and Services for the Ageing). Ook is hij lid van de raad van toezicht & advies van zorgorganisatie Zorgbalans.

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.