Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Abvakabo gebruikt Hyves in strijd cao VVT

Mark van Dorresteijn
De vakbond Abvakabo FNV zet de netwerkwebsite Hyves in om personeel in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) op de hoogte te houden van de laatste acties. Dat laat de vakbond vandaag weten.
Abvakabo gebruikt Hyves in strijd cao VVT

“Dit is een nieuwe manier die wij inzetten om VVT’ers te bereiken”, verklaart Said Moridi, woordvoerder van Abvakabo. “Wij stappen op deze manier zelf actief naar de mensen toe om een breed draagvlak te krijgen voor ondersteuning van de acties. Ook hebben we verschillende andere groepen benaderd op Hyves en gevraagd om hun steun. Zo hopen we dat de hyvesgroep cao VVT een succes wordt.”

Stilte voor de storm

Op de achtergrond gaat Abvakabo verder met het voorbereiden van acties, stelt Moridi. “ Achter de schermen gaat het plannen gewoon door en werken we aan een breed draagvlak. Zie het als stilte voor de storm. Eind augustus, begin september zullen we weer volop van ons laten horen.” Of er ook administratieve obstructie plaats gaat vinden kan Moridi nog niet zeggen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook

Ultimatum vakbonden cao VVT is verlopen

NU’91: ‘Jaarlijkse loonverhoging cao VVT is schone schijn’

‘Actie bij Tamarinde voor cao VVT geslaagd’

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.