Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Altrecht automatiseert ROM-proces met NETQ ROM

Mark van Dorresteijn
Ggz-organisatie Altrecht heeft gekozen voor NETQ ROM van NETQ Healthcare voor de automatisering van Routine Outcome Monitoring (ROM). ROM wordt gebruikt voor het meten van het effect van behandeltrajecten. Dit gaat met behulp van online vragenlijsten.
Altrecht automatiseert ROM-proces met NETQ ROM

Met NETQ ROM kan op basis van het zorgpad automatisch een ROM traject gekoppeld worden aan de betreffende patiënt. Dit zal Altrecht veel tijd en kosten gaan besparen in de toekomst.

Koppeling epd

Door de koppeling van NETQ ROM met het elektronisch patiëntendossier (epd) zijn de behandelaren van Altrecht goed in staat om de ingevulde vragenlijsten te bekijken en de uitslagen direct mee te nemen in het behandelproces. ‘Het meten van uitkomsten en resultaten geeft zowel de cliënt als behandelaren essentiële informatie over het behandelproces. Deze gegevens gebruikt Altrecht om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren’, aldus  een ROM coördinator van Altrecht.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.