Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amaris Zorggroep en Habion beheren samen zorgwoningen

Amaris Zorggroep en landelijk woningcorporatie Habion gaan samenwerken op het gebied van wonen en zorg voor senioren. Beide partijen worden gezamenlijk eigenaar van bestaande en nieuwe locaties.
Amaris Zorggroep en Habion beheren samen zorgwoningen

Met het meerjarig investeringsprogramma willen Amaris en Habion beter inspelen op de woonwensen van huidige en toekomstige ouderen. In de komende jaren gaan Amaris & Habion de volgende zes woonzorgcentra vernieuwen: Amaris De Veste in Naarden, Amaris Schoonoord in Baarn, Amaris Florisberg in Muiderberg, Amaris Theodotion in Laren, Amaris Gooizicht in Hilversum en Amaris De Amerhorst in Amersfoort. Voor de bewoners blijft Amaris de verhuurder en het vaste aanspreekpunt.

Woonwensen

Jan den Ouden, bestuurder Amaris Zorggroep: ‘Amaris wil vóór alles dat haar cliënten zich helemaal thuis voelen. Wij bieden zorg op maat, waarbij de cliënt zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en zelf de regie over zijn/haar leven behoudt.’ Habion heeft dezelfde visie. Peter Boerenfijn, directeur van Habion: ‘Woongebouwen voor ouderen moeten dat thuisgevoel ondersteunen. Omdat woonwensen verschillen en in de tijd veranderen, ontwikkelen we aantrekkelijk en waardevast (zorg)vastgoed dat voor meerdere doelen en doelgroepen geschikt blijft.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Christelijke Thuiszorg heet nu Amaris Thuis

Mariëlle Rompa verlaat Habion

Nieuwe directeur-bestuurder voor Habion

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.