Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

AMC Amsterdam kiest voor ERP-pakket van SAP

Mario Gibbels
Het Amsterdams Academisch Medisch Centrum (AMC) heeft gekozen voor een compleet ERP-pakket van SAP. Het pakket bevat software voor de de financiële administratie, inkoop, logistiek, huisvesting & facilitair en HRM.
AMC Amsterdam kiest voor ERP-pakket van SAP

Het AMC gaat in de komende maanden beslissen wie de software de komende jaren gefaseerd gaat invoeren. Het Amsterdamse AMC maakt al jaren gebruik van het Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS). Het ZIS begon echter sleets te raken en het AMC was op zoek naar een pakket waarmee de processen gemoderniseerd konden worden. Met het platform van SAP kunnen verschillende processen op één en dezelfde plek worden geïntegreerd. De instelling hoopt hiermee de efficiency te verhogen en interne en externe klanten beter te bedienen.

Kostenbewust

Ruud Hopstaken (foto), vice-voorzitter van de raad van bestuur van het AMC: “De software voldeed het beste aan onze prijs- en kwaliteitseisen. De keuze is daarnaast gevallen op SAP vanwege de ervaring die het bedrijf heeft met zorginstellingen over de hele wereld. Het AMC grijpt de vernieuwing van de informatiesystemen aan om de kwaliteit van de dienstverlening van de ondersteunende diensten en directoraten te verbeteren. Daarbij is klantgericht werken het uiteindelijke doel. In de huidige economische en politieke situatie is het voor ons van grote toegevoegde waarde om zo klantgericht en kostenbewust mogelijk te opereren.”

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.