Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Arjan Theil bestuurder bij GGz Centraal

Redacteur Zorgvisie
Arjan Theil is aangesteld als lid van de raad van bestuur bij GGz Centraal. Hij zal per 1 september aantreden, laat de ggz-aanbieder weten.
Arjan Theil.jpg
Foto: Arjan Theil

Theil heeft een achtergrond in de geneeskunde en specialiseerde zich tot psychiater en later tot kinder- en jeugdpsychiater. Hij is sinds 2013 bestuurder van jeugd-ggz-aanbieder De Jutters in Den Haag. Daarvoor was hij dertien jaar lang werkzaam bij Curium-LUMC.

De nieuwe bestuurder vult de plek op van Thea Heeren, die deze zomer met pensioen gaat. Zij was bestuursvoorzitter, deze taak wordt overgenomen door Albert van Esterik. GGz Centraal laat weten tevreden te zijn met de aanstelling van Theil als lid van de raad van bestuur. ‘Wij zijn blij dat hiermee de continuïteit in de besturing van GGz Centraal is gewaardborgd en wensen Arjan Theil veel succes binnen onze mooie organisatie.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.