Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ascom presenteert drie innovaties op Zorg & ICT

Annelies Vermeulen
Ascom demonstreert drie nieuwe, innovatieve technologieën op de Zorg & ICT Beurs. Bezoekers maken op stand C038 in hal 9 onder meer kennis met de mogelijkheden van een logistiek-communicatiesysteem voor ziekenhuizen, Service at Home en een integraal veiligheidsplatform.
Ascom presenteert drie innovaties op Zorg & ICT

Het systeem zorgt voor een betere doorstroming van patiënten in het ziekenhuis. Ook maakt het prioriteit inzichtelijk. Hierdoor zijn patiënten efficiënter te behandelen wanneer ze in het ziekenhuis arriveren. Het systeem bestaat uit softwaremodules en intuïtieve touchscreens van Cetrea, en een draadloos netwerk met handsets.

Service at Home

Service at Home van Ascom biedt maatwerk op het gebied van alarmering, domotica, veiligheid en telemedicine. Daarnaast ondersteunt het systeem diensten als boodschappenservice, het reserveren van een taxi of het informeren over gearriveerd bezoek. Het beheersysteem C-Center stuurt alle gebeurtenissen binnen Service at Home aan. Het systeem voegt alle handelingen, veranderingen en gebeurtenissen direct toe aan het dossier van de betreffende cliënt. De centrale gegevens zijn, afhankelijk van de bevoegdheden, digitaal beschikbaar voor wijkverpleging, artsen, mantelzorgers, zorgprofessionals, apotheek en familie. Vanaf elke pc, intern of extern, kunnen zij zich aanmelden. Hulpvragen worden ook in detail via berichten en/of spraak doorgezet naar een mobiele handset en kunnen zodoende direct worden afgehandeld. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Ascom en Cetrea introduceren nieuw communicatieconcept

Ascom benoemt Fritz Mumenthaler tot CEO

Zorg Initiatief presenteert automatiseringsoplossing op Zorg & ICT

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.