Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ate Osinga bestuurder Arq Groep

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Ate Osinga is benoemd tot bestuurslid bij de Arq Psychotrauma Expert Groep.
Osinga Ate 660

Osinga gaat de portefeuille financiën beheren. Samen met Jan-Wilke Reerds vormt hij de raad van bestuur.

Zorgbestuur

In november nam Jan Schaart afscheid als bestuurder van Arq. Zijn vertrek was voor de raad van toezicht aanleiding om na te denken over de toekomstige bestuursstructuur. Dit resulteerde in het besluit om over te gaan op een driehoofdige raad van bestuur. Het derde lid raad van bestuur met de focus op bedrijfsvoering wordt momenteel geworven.

Financiën

Ate Osinga is sinds 2009 werkzaam bij Arq als financieel directeur. Voorheen was hij onder andere werkzaam als consultant/manager bij Arthur Andersen/Deloitte en als business unit manager Finance & Control bij Accenture.

Psychotrauma

Arq Psychotrauma Expert Groep is in 2007 opgericht om de kennis en expertise op het werkveld van schokkende gebeurtenissen en psychotrauma te bundelen. In de afgelopen 10 jaar groeide Arq uit tot landelijke psychotrauma expert; van onderzoek tot beleidsadvies en opleidingen tot hoog specialistische traumazorg.

Arq

Arq Psychotrauma Expert Groep bestaat uit Stichting Centrum ’45, Equator foundation, Psychotrauma Diagnose Centrum (PDC), het Instituut voor Psychotrauma (IVP), WarTrauma Foundation, Stichting Impact, Arq Kenniscentrum Oorlog, Vervolging en Geweld, Arq Kenniscentrum Traumatische Rouw, Arq Kenniscentrum Migratie, Stichting 1940-1945 en Stichting Pelita.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.