Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Atie Schipaanboord verlaat NPCF

Mario Gibbels
Atie Schipaanboord, directeur Beleid en Innovatie van de NPCF, gaat met ingang van 1 januari 2010 aan de slag bij Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), waar zij directeur wordt.

Schipaanboord werkte sinds 2004 bij de NPCF en was onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van projecten en de start van innovaties. Het bestuur van de NPCF ‘betreurt haar vertrek maar gunt haar ook de uitdagingen die een nieuwe baan gaat bieden’. De V&VN is echter blij dat Schipaanboord hun kant op komt. “Met haar jarenlange ervaring in de belangenbehartiging van patiënten en cliënten kan zij als geen ander de verbinding leggen tussen de kwaliteit van zorg en de rol van verpleegkundigen en verzorgenden daarin.” Zij volgt op 1 januari 2010 Marie-José Willemse op, die met pensioen gaat. Als directeur zal Atie Schipaanboord leiding geven aan het verenigingsbureau van V&VN. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.