Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bart Berden wordt Influencer of the Year

Mark van Dorresteijn
Bart Berden, bestuurder van het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg heeft de titel 'Influencer of the Year' gewonnen. Hij krijgt de prijs van het Strategie Platform Healthcare vanwege zijn innovaties op het gebied van ziekenhuisbeleid.
Bart Berden wordt Influencer of the Year

Leden van het Strategie Platform Healthcare verkozen Berden na een uitvoerige rondgang langs collega’s en medewerkers. De procedure nam bijna een jaar in beslag.

Reactie Berden

Naast ziekenhuisbestuurder is Berden bijzonder hoogleraar Organization Development in Hospital Care aan de Universiteit van Tilburg. “Het is mooi een prijs te krijgen van collega-beslissers in de zorg”, zegt Berden op Medisch Contact.nl. “In het juryrapport staat dat ik zowel in het ziekenhuis met de voeten in de klei sta, als die ervaring via mijn werk aan de universiteit vertaal in onderzoek. Ik probeer in een groot netwerk actief zaken met elkaar te verbinden.”

Eerdere winnaars

Eerdere winnaars van de titel waren Frits Verschoor van de Parnassia Bavogroep, Elmer Milder van het VUmc, Eelco Damen van Cordaan en Emile Lohman van het UMC St Radboud. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.