Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Berisping voor relatie met patiënte

Het regionaal tuchtcollege voor de gezondheidszorg heeft donderdag een 49-jarige psychiatrisch verpleegkundige uit het Brabantse Gemert berispt voor de relatie die hij begon met een patiënte na haar ontslag uit de ggz-opnamekliniek in Helmond.
Berisping voor relatie met patiënte

De vrouw stond nog steeds ingeschreven als patiënte toen de verpleegkundige afgelopen zomer zijn liefde voor haar bekendmaakte. Hun liefdesrelatie duurde een paar maanden. De man werd ontslagen maar heeft inmiddels een nieuwe baan gevonden als verpleegkundige. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Verpleger GGZ Drenthe had seks met patiënten

‘Veel seksuele intimidatie bij verplegenden’

Relaties artsen bezwijken onder werkdruk

1 REACTIE

  1. Onduidelijk hoe het nu zit. Als de verpleegkundige bekend heeft gemaakt bij zijn leidinggevende dat hij een relatie zou willen met de dame en verder geen benmoeienis met haar zou hebben, eventueel met een wachttijd, dan is het geen punt m.i.. Wat er ook niet bij staat hoe deze zaak aan het rollen is gekomen, door de patiente of door iemand anders. Er staat meer niet dan wel, dus slechte berichtgeving van Elsevier, wat hebben we er nu aan?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.