Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuurder Martin Bontje verlaat VGZ

Redacteur KinderopvangTotaal
Het bestuur van VGZ wordt teruggebracht tot drie zetels. Martin Bontje zegt zijn bestuurszetel bij zorgverzekeraar VGZ per 1 april op.
Bestuurder Martin Bontje verlaat VGZ

De bestuurszetel van de vertrekkende Bontje bij VGZ wordt niet opgevuld. Behalve voorzitter Martin Duvivier, maken per 1 april alleen Maurice Oostendorp en Rob Hillebrand deel uit van het bestuur. Oostendorp neemt de portefeuille zorginkoop en zorgvernieuwing over van Martin Bontje, Duvivier de vertegenwoordiging van de coöperatie binnen Zorgverzekeraars Nederland (ZN).

Inhoud

Martin Bontje kwam in 2007, een jaar na de introductie van de nieuwe Zorgverzekeringwet, bij het toenmalige VGZ binnen. Hij is nog tot 1 januari 2013 vicevoorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, waar hij tot zijn aantreden bij VGZ directeur was. Hij werd daar in 2010 voor twee jaar benoemd. Bontje gaat verder als zelfstandig adviseur. “Na enkele jaren besturen kijk ik er naar uit om me weer echt met de inhoud bezig te houden,” zegt Bontje op de website van Assurantie Magazine. (Zorgvisie – Carolien Stam / foto ANP Koen Suyk)

Lees ook:

VGZ vraagt miljoenen terug van ziekenhuizen

VGZ zet in op online zelfhulp voor depressieve diabetici

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.