Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Beurs: Domotica en Slim Wonen op 17 en 18 november

Annelies Vermeulen
Op 17 en 18 november vindt de Beurs Domotica en Slim Wonen plaats in het Evoluon in Eindhoven. Op de beurs zijn technologische toepassingen en diensten voor de woon-, zorg- en leefomgeving te zien.
Beurs: Domotica en Slim Wonen op 17 en 18 november

Dit jaar zijn twee robots aanwezig op de beurs. Beide robots horen bij de Europese projecten CompanionAble en Mobiserv, waarin Smart Homes participeert. Binnen deze projecten wordt gewerkt aan een gezelschaps- en een zorgrobot. Zowel in CompanionAble als in Mobiserv vinden ontwikkelingen plaats op het gebied van sociale robotica om mensen te ondersteunen in hun dagelijkse leven ten behoeve van welbevinden, veiligheid, gezondheid en kwaliteit van leven. De robots zijn te vinden op de stands van de Europese projecten.

Smart Homes Award

Stichting Smart Homes reikt ook dit jaar weer de Smart Homes Award uit. Op woensdag 17 november wordt de award overhandigd aan het meest intelligente, efficiënte en vooruitstrevende domoticaproject. Het gaat hierbij niet om de gebruikte techniek, maar er wordt met name gekeken naar hoe een project tot stand is gekomen, hoe de samenwerking tussen de partijen is verlopen en of er goed geluisterd is naar de opdrachtgever. Bekijk de website voor het complete programma: www.beursdomoticaenslimwonen.nl. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

VWS organiseert bijeenkomst Kleinschalig Wonen met Domotica

Universiteit Twente en Bruggerbosch doen domoticaonderzoek

Zes nieuwe deelnemers project kleinschalig wonen met domotica

1 REACTIE

 1. Geachte heer/mevrouw,
  17 en 18 november is er een beurs mbt zorg domotica van slim wonen.
  Is er al iets bekent dat dit door gaat en zijn er al tickets beschikbaar?
  Dit heeft te maken met dat ik als klas zijnde (MBO verpleegkundige niv 4) de zorginnovaties wil inzien en dit meenemen als opdracht.

  Ik hoor graag van u!
  MVG
  Damian Bontje

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.