Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beweging 3.0 lanceert PAL4 Community

Annelies Vermeulen
Beweging 3.0 gaat als eerste zorgorganisatie in Nederland online met PAL4 Community. Via de website van de community kunnen mensen uit dezelfde wijk of gemeente met elkaar in contact komen, informatie uitwisselen en ontspanning vinden.
Beweging 3.0 lanceert PAL4 Community

Wie nu deelneemt aan de community kan op termijn, wanneer de behoefte aan zorg en veiligheid toeneemt, geleidelijk en gemakkelijk overstappen naar ‘zorg op afstand’.

Community

De website wordt voor én door ouderen vanaf een jaar of 60 gemaakt. Als gebruiker van PAL4 Community Beweging 3.0 kunnen mensen vragen stellen over het ouder worden: interactief, informatief en fysiek. Op eigen initiatief, aan experts of aan elkaar. Ervaringen delen, meningen peilen, elkaar ontmoeten, samen genieten en nieuwe dingen ondernemen, zorgen uiten, geruststelling zoeken of gewoon ontspannen. Er is een agenda beschikbaar met activiteiten die in de wijk plaatsvinden. Er is een prikbord waarop mensen vragen kunnen stellen, ‘maatjes’ kunnen zoeken om samen iets te ondernemen, maar ook advertenties kunnen plaatsen. De community biedt de mogelijkheid om via een forum allerlei onderwerpen te delen, bijvoorbeeld boekrecensies of uitgaanstips. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Medicinfo en PAL4 werken samen aan Zorg op Afstand

Bestuurder Jos Bleijenberg stapt op bij Beweging 3.0

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.