Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Blockchain is op weg mainstream te worden in de zorg’

Zorgvisie-redacteur met als specialisme tech en innovatie in de zorg. Tevens stem van de podcast Voorzorg.
Gegevensuitwisseling, beveiliging van data en efficiënte systemen zijn belangrijke thema’s binnen de zorg. Blockchain-technologie is bij uitstek geschikt om dit mogelijk te maken. Dat zegt Jan Veuger, lector blockchain aan de Saxion University of Applied Sciences. Samen met zorgbestuurder Harry Woldendorp schreef hij het boek ‘Blockchain in de zorg’, dat deze week verschijnt.
Blockchain 660 440

‘Blockchain doorbreekt de hiërarchische structuur waarbij

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Tijdens de Blockchainweek 2021 van Saxion Hogeschool is het boek gepresenteerd . Ik heb inmiddels ook via de Boekhandel een exemplaar ‘Blockchain in de zorg’ in mijn bezit. Een handreiking voor zorgbestuurders en -professionals.
   Medische gegevens zijn van ‘waarde’ en overdracht van medische data via de blockchain in de zorg is eigenlijk ‘het ei van Columbus’.
   Via social media houd ik dan ook een pleidooi voor het inzetten van blockchaintechnologie tijdens deze Corona crisis. Juist nu! Hoe? Zie @DutchBW

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.