Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Foute telefoonnummers (2)

"Volgende week dinsdag," zegt een vriendelijke juffrouw van de EHBO de dag na het voorval aan de telefoon. Mij best, denk ik. Controle na een week, waarom niet.
Foute telefoonnummers (2)

Volgende dag keurig een schriftelijke bevestiging van de afspraak in de bus, alhoewel er dinsdag 8 december op staat in plaats van dinsdag 18 december. Kleine vergissing, die eerste is mijn geboortedatum. Kan gebeuren als er veel paperassen voor je liggen en je moet veel tegelijk doen.

Weer een dag later opnieuw post van het Catharina-Ziekenhuis, dit keer een brief van de afdeling Chirurgie. Ze hadden me telefonisch niet kunnen bereiken. Of ik maandag 17 december ter controle op de gipspoli van de Eerste Hulp wil komen. Voor vragen bel nummer zo en zo.

Hoezo, telefonisch niet kunnen bereiken? Hoezo controle op maandag, ik heb dinsdag toch al een afspraak? Hier gaat iets niet goed. Ik bel het nummer dat in de brief staat aangegeven en krijg een winkel in de stad aan de lijn. Hier gaat iets helemaal niet goed. Dan maar gebeld naar die allereerste juffrouw van de EHBO en haar verteld over de brief, inclusief het foute telefoonnummer. “Oh, dan zitten ze te slapen bij Chirurgie. Ik zal eens navragen.” Uiteindelijk moet ik maandag 17 december op controle, want hoe eerder hoe beter hadden ze gezegd bij Chirurgie….

Lees ook de derde aflevering ‘een lopende band-nummer’ in deze reeks over de tocht van Walter van Hulst door de Nederlandse zorg

Bekijk alle afleveringen van Walter van Hulst >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.