Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gewoon werk

ZorgVisie lezen is een essentieel onderdeel van uw werk, zo leert recent lezersonderzoek. Maar liefst 710 volledig ingevulde vragenlijsten hebben we retour ontvangen en daarmee geeft u nauwkeurig aan wat u van ZorgVisie vindt en verwacht.

Actueel, begrijpelijk en betrouwbaar zijn positieve kwalificaties die we graag onthouden. Het praktisch nut, de diepgang en onafhankelijkheid tellen we daarbij op. ZorgVisie magazine en ZorgVisie nieuwsbrief zijn nog altijd het bekendst, maar de e-mailnieuwsbrief ZorgVisie /nieuws en www.zorgvisie.nl winnen stormenderhand aan populariteit. Het gewenste online archief kunt u al raadplegen. Een zoekmachine voor de zorg is in ontwikkeling. En u wilt graag kort en bondig nieuws ontvangen via e-mail. Hoe vaak, is mijn wedervraag: wekelijks, zoals nu, drie keer per week, elke werkdag? Laat het me weten.

Bij al dat multimediale geweld blijven we ons papieren hart koesteren en ontwikkelen. Zo treft u met ingang van 2006 vernieuwingen aan in ZorgVisie magazine, bijvoorbeeld de nieuwe rubriek Het Goede Voorbeeld. Loes den Hollander, bestuurder van een zorgcentrum, vervangt Kim Putters die zich weer op zijn driedubbelrol van wetenschapper, gemeenteraadslid en senator werpt. Zorgondernemer Jaap Maljers legt zijn scherpe columnistenpen te drogen en treedt toe tot de ZorgVisie adviesraad. Opvolger Maarten Ploeg gunt u in de rubriek Toolkit een ruime blik in zijn opmerkelijke instrumentenkoffer.

‘Jaargang 36’ staat op de cover van het magazine dat decennialang door het leven ging als Het Ziekenhuis, uitgegeven door de Nationale Ziekenhuisraad en later de Nederlandse Zorg Federatie. Toch is 2006 een jubileumjaar. Tien jaar geleden herdoopte de nieuwe uitgever Elsevier Gezondheidszorg het blad tot ZorgVisie. In maart 1996 verscheen de eerste ZorgVisie nieuwsbrief. In de loop van het jaar willen we u verblijden met enkele bijzondere initiatieven.

Door: Ruud Koolen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.