Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Huisvestingsprobleem senioren ligt genuanceerd

Johan Paul
Het scheiden van wonen en zorg en daarmee de afschaffing van de verzorgingshuizen zal lang niet overal leiden tot meer vraag naar seniorenwoningen in de sociale sector. Dit blijkt uit verschillende marktonderzoeken.
Johan Paul

Het scheiden van wonen en zorg

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Ouderen hebben sinds jaar en dag meebetaald aan de AWBZ; een gedwongen verzekering, ze betalen een stevige eigen bijdrage plus allerlei andere kosten. Ik weet niet welk rekenmodel de schrijver heeft gebruikt, dat is al twijfelachtig genoeg. Het is ook zeer duidelijk dat hij niets weet van het leven van alledag voor senioren. En: dat elke oudere, die de kans krijgt, spaargeld heeft is noodzakelijk, al was het alleen maar om zorg te kunnen inkopen. Ouderen weten niet hoe lang ze leven, ze moeten met een marge rekening houden.Dit hoort bij de schrijver van bovenstaande statement – een onderbouwd stuk is het niet- bekend te zijn

  2. Lees alle reacties
  3. In dorpen wordt veel te weinig voor oudere en zieken gedaan.
   Ze zijn nu al bezig over het geld wat straks naar de zieken te gaan van onder andere wtcg om daar geld van op te potten zoals al jaren aan de gang is, hoezo geld te kort??
   Inkomensafhankelijke bijdragen is nog steeds aan de orde .
   In strijd met de wet ze frusstreren de wet.
   Vele moeten smeken om hulp.
   Zieken horen dagenlijks eigen regie.
   Maar de gemeentes gaan het maken.
   DACHT HET NIET
   AMBASSADEUR PGB

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.