Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Careyn zet rechtszaak wijkverpleging door

Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Het gesprek met Zilveren Kruis dat gepland stond voor 2 september komt te vervallen, nu Careyn besloten heeft met het kort geding door te gaan. Juridisch is een gesprek tussen partijen dan niet mogelijk. De zorginkoop wijkverpleging in Utrecht staat hierdoor on hold.
Careyn zet rechtszaak wijkverpleging door
Foto: ANP/Roos Koole
Premium

Careyn blijft zich verzetten tegen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem een (proef)abonnement op Zorgvisie. Na een maand stopt het gratis proefabonnement automatisch.


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Het grootstedelijk overleg cliëntenraden Utrecht en LOC Zeggenschap in zorg hebben grote zorgen over de pilot van Achmea/Zilveren Kruis. De cliëntenraden en LOC hebben hierover een brief gestuurd aan Zilveren Kruis. Daarin vragen de cliëntenraden om meer duidelijkheid wat deze pilot concreet voor cliënten betekent. Ook willen de cliëntenraden invloed op het verloop van de pilot. Volgende week hebben de cliëntenraden hierover een gesprek met Zilveren Kruis.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.