Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cliënten Abrona krijgen draadloos internet

Mark van Dorresteijn
Woon-, werk- en dagbestedingslocaties van Abrona worden vanaf medio november voorzien van gratis draadloos internet. HotSpots van KPN zorgt in samenwerking met Abrona voor het netwerk.
Cliënten Abrona krijgen draadloos internet

Met deze innovatie kan elke medewerker én elke cliënt straks onbeperkt gebruikmaken van draadloos internet. Abrona benadrukt dat het ongebruikelijk is dat gehandicaptenorganisaties draadloos internet biedt aan cliënten.

Sociaal netwerk

Hiermee gaat een wens van veel cliënten in vervulling, stelt Abrona. “Voor cliënten die nu nog geen gebruikmaken van internet kan dit een grote ontwikkeling betekenen, bijvoorbeeld in het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk. Zoals ook geldt voor allerlei andere onderwerpen, zoals huisregels en bepaalde vrijheden, zullen er aanvullende afspraken over het internetgebruik met elke individuele cliënt worden gemaakt en vastgelegd.” Voor Abrona is dit naar eigen zeggen een belangrijke stap in de ondersteuning van cliënten bij het vergroten van hun maatschappelijke deelname. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Abrona bezuinigt voor drie miljoen

UMC Utrecht opent internetportaal voor hiv-patiënten

Obama wil 10,7 miljard uitgeven aan draadloos zorgnetwerk

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.