Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Concurrentie neemt toe door online zorgconsult’

Mark van Dorresteijn
Als zorgverleners in 2020 allemaal online consulten houden, dan zorgt voor grote concurrentie. Zorgverleners moeten daarom goed zichtbaar zijn, goede marketingtools inzetten, maar natuurlijk ook goede zorg leveren. Dit is een van de scenario’s uit het trendboek ‘Spelen met de zorg van morgen’ dat TrendITion dinsdag 17 maart heeft gepubliceerd.
‘Concurrentie neemt toe door online zorgconsult’

Het trendboek gaat in op e-healthtrends in de eerste lijn. Denk aan online zorgconsulten, online psychische hulp, online beoordelingen, domotica, populatiemanagement in de wijk, zelfmetingen en het persoonlijk gezondheidsdossier. De auteurs beschrijven van elke trend wat de impact kan zijn op het zorgproces. Dit doen ze op basis van de huidige status, factoren die de ontwikkeling kunnen versnellen en factoren die de ontwikkeling kunnen vertragen.

TrendITion

TrendITion is een samenwerkingsverband van Nictiz, het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth, en het Radboud REshape Center for Innovation. TrendITion geeft via trendanalyses, onderzoek en berichtgeving inzicht in wat er aan eHealth is, komt en gaat. Het trendboek bundelt relevante trends in de eerstelijnszorg en daagt de lezer uit om na te denken over de impact die trends hebben op het zorgproces.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.