Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Congres: E-health Duitsland, uw kansen op een sterk groeiende markt

Annelies Vermeulen
Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) organiseert op 7 oktober in opdracht van NL EVD Internationaal het seminar 'E-health Duitsland: uw kansen op een sterk groeiende markt'.
Congres: E-health Duitsland

E-health speelt een steeds belangrijker rol binnen de zorg. Door de vergrijzende Duitse bevolking, die tegelijkertijd langer zelfstandig en mobiel wil blijven, en de stijgende kosten voor de zorg, ontstaan er volop kansen voor innovatie en kostenbesparende e-health oplossingen. Zo hebben Microsoft Duitsland en Siemens kort geleden in Duitsland als eerste Europese land het online gezondheidsplatform HealthVault geïntroduceerd.

Sprekers

Sprekers op het congres zijn Ellen Horstmann (Chief Representative van het NBSO Stuttgart), Chris Flim (NVEH – Nederlandse Vereniging voor E-Health) en enkele Nederlandse e-health bedrijven die hun ervaringsverhalen vertellen. Meer informatie is te vinden op de website van NL EVD Internationaal. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Masterclasses e-health bij VU in Amsterdam

‘E-health gaat gezondheidszorg veranderen’

E-Health hoger op Europese agenda

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.