Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Congres: Individueel functioneren medisch specialisten

Op 30 oktober 2007 organiseert Medilex in samenwerking met de Orde van Medisch Specialisten het vierde congres in een serie over het IFMS.

De Orde van medisch specialisten wil het individueel functioneren van medisch specialisten (IFMS) in 2008 verplicht stellen. De afgelopen tijd zijn in acht pilotziekenhuizen verschillende systemen voor collegiale evaluatiegesprekken getest en geëvalueerd. De bevindingen van de pilotziekenhuizen zijn op donderdag 14 juni 2007 gepresenteerd tijdens een congres van de Orde van Medisch Specialisten.

De essentie van de gesprekken is kwaliteitsverhoging.

Hoe verbetert u met IFMS de kwaliteit in uw maatschap, vakgroep of ziekenhuis?

En hoe implementeert u IFMS op zo’n korte termijn in uw ziekenhuis?

Kom op 30 oktober naar “Individueel functioneren medisch specialisten” en u weet wat u geregeld moet hebben voor de invoering van uw evaluatiesysteem, wat u moet doen bij disfunctioneren en hoe evaluatiegesprekken anno 2008 verlopen!

Een greep uit de onderwerpen:

Hoe zet u IFMS op in het eigen ziekenhuis?

Hoe te voorkomen dat IFMS een “papieren tijger” wordt?

Ervaringen uit de pilotziekenhuizen – Appraisal & Assessment en Multi Source Feedback

Vergelijkingen met andere sectoren: collegiale evaluatiegesprekken in de advocatuur

Met bijdragen van onder meer Pieter Vierhout (voorzitter bestuur Orde van Medisch Specialisten), Nella Croese (klinisch psycholoog Ziekenhuis St. Jansdal) en Eric van Zelm (director public sector, Hay Group).

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.